Meniu

Politica de Confidențialitate

TERMENI DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.HOTELIASICON.RO

REG – GDPR 03 | Versiune 1.0 | Data emitere: 01.11.20222

Bine ati venit pe site-ul nostru. www.hoteliasicon.ro este un site specializat creat pentru a vă oferi o prezentare a companiei HOTEL IASICON, informații despre serviciile noastre și portofoliul de lucrări.

Dacă continuați să lecturati și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați următorii Termeni de utilizare ai www.hoteliasicon.ro, care, împreună cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal și Regulile noastre guvernează relația HOTELIASICON.ro cu dvs. în legătură cu acest site. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Termenii „HOTELIASICON.Ro” sau „noi” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului al cărui nume este HOTELIASICON SRL, cu sediul social în Bulevardul Tudor Vladimirescu, Nr. 45A, parter, et.1, bl. B1, Iași, jud. Iași, România. Termenul „Dvs” se referă la utilizatorul site-ului nostru. Termenul „Site” se referă la site-ul nostru.

HOTELIASICON.ro își rezervă dreptul de a șterge sau de a actualiza în fiecare moment conținutul site-ului www.hoteliasicon.ro și a Termenilor de utilizare și / sau a oricărei politici sau notificări publicate pe site fără nicio notificare.

De fiecare dată când utilizați Site-ul, acest accord/termini de utilizare, după cum este citit, va guverna utilizarea dvs. În consecință, atunci când utilizați Site-ul, trebuie să verificați data acestor termeni care apar în partea de sus a acestui acord și să examinați toate modificările de la ultima versiune.

Capacitatea de a accepta Termenii de Utilizare

Cu fiecare utilizare a Site-ului, va declarati de acord atat Dvs, cat si orice alte persoane pe care le reprezentati, fara limitari de orice fel, sa respectati acesti Termeni de Utilizare, si reprezintati si garantati ca aveti capacitatea legala de a fi de acord si a accepta acesti Termeni de Utilizare in ceea priveste propria persoana si toate persoanele pe care le reprezentati. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare sau nu sunteti autorizat sa fiti de acord si sa acceptati acesti Termeni de Utilizare, nu puteti folosi Site-ul. Afirmati , de asemenea, ca sunteti major, din punct de vedere legal, ca puteti semna contracte conform legislatiei in vigoare si ca aveti capacitatea de a accepta termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile si garantiile stabilite prin acesti Termeni de Utilizare si sa respectati si sa va conformati cu cererile formulate in acesti Termeni de Utilizare.

Corectitudine, deplinatate si actualitate a informatiei

Nici noi, nici vreo terta parte nu datoreaza sau garanteaza corectitudinea, actualitatea, performanta, exactitatea sau caracterul adecvat al informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe Site sub niciun motiv. Admiteti ca astfel de informatii si materiale pot contine greseli, erori, iar noi ne declinam total, din start, responsabilitatea, conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea informatiei de pe acest Site se face pe propriul risc, noi nefiind responsabili. Va fi responsabilitatea Dvs. Sa va asigurati ca produsele, serviciile sau informatiile disponibile raspund nevoilor specifice.

Proprietate intelectuala

Acest website contine materiale care fie ne apartin, fie pentru care detinem licenta. Acest material include, dar nu se limiteaza la, design, layout, imagine, aspect si grafica. Reproducerea de orice alt fel decat in concordanta cu drepturile de copyright, mentionate de Termenii de Utilizare, este strict interzisa.

Toate marcile inregistrate reproduse pe acest Site, care nu sunt proprietatea sau pentru care nu se detine licenta de catre operator, sunt marcate corespunzator pe website.

Nimic de pe Site nu poate fi interpretat ca o instrainare sau acordare a folosintei, in mod direct sau indirect sau de orice alt fel, a unei licenţe sau drept de a utiliza orice marca, logo sau marca pentru un serviciu, afisate pe Site, fără a avea in prealabil permisiunea scrisa a proprietarului, cu excepţia cazurilor descrise în acest document.

Utilizarea neautorizata a acestui website poate declansa o actiune in judecata pentru daune sau o plangere penala.

HOTELIASICON.ro isi rezerva toate drepturile, chiar daca nu sunt in mod expres mentionate in acest document sau pe acest Site.

Link-uri

Site-ul poate contine trimiteri catre alte website-uri, care sunt furnizate doar ca si o oportunitate suplimentara si poarta de access pentru informatia postata.  HOTELIASICON.ro nu este obligatoriu sa fi verificat toate informatiile postate pe aceste website-uri aditionale, mentionate pe Site, si nu este responsabila pentru continutul acestor alte website-uri, informatii, materiale, produse sau servicii care pot fi oferite prin intermediul acestor alte website-uri. Includerea link-urilor catre alte website-uri nu trebuie vazuta ca o aprobare a continutului acelor website-uri sau a diferitilor termeni si conditii aplicabile folosirii acelor website-uri. HOTELIASICON.ro nu este responsabila pentru pierderile, avariile sau alte responsabilitati implicite, rezultate din utilizarea oricaruia din site-urile la care se face referire pe Site.

Relatia cu companiile care fac reclama pe HOTELIASICON.ro

HOTELIASICON.ro poate decide sa posteze campanii si promotii pe site-urile sale.

Corespondenta sau afacerea sau participarea la promotiile campaniilor de marketing postate pe site-urile noastre, inclusiv plata sau livrarea de bunuri ori servicii si orice alte conditii, termeni, garantii sau reprezentari asociate acestor relatii se face pe propria raspundere a utilizatorului, respectiv a societatilor implicate. Sunteti de acord ca HOTELIASICON.ro nu este responsabila pentru nicio pierdere sau dauna de niciun fel, aparuta ca urmare a acestor tranzactii sau ca rezultat al prezentei celor care isi fac publicitate.

Disclaimers

Utilizarea acestui Site se face pe riscul propriu al utilizatorului. Site-ul  contine informatii pe principiul “precum sunt”, respectiv “precum se gasesc disponibile”. Ne rezervam dreptul de a restrictiona sau chiar impiedica accesul la site, total sau partial, in orice moment. HOTELIASICON.ro respinge in mod expres orice obligatii de orice fel, fie ele directe sau implicite, dar fara a se limita la: garantii implicite comercializarii pentru un anumit scop sau garantii referitoare la faptul ca materialele de pe site sunt  respectate, si de asemenea garantii decurgand din indeplinirea obligatiilor aferente comercializarii sau tranzatiilor efectuate ori conduitei avute de societatile care isi fac reclama sau posteaza diverse materiale; ca accesul la site va fi neintrerupt sau nu va avea erori; ca site-ul va fi securizat; ca site-ul sau server-ul care pune site-ul al dispozitie sunt fara virusi; sau ca informatia de pe site va fi completa, corecta, rapid livrata sau autentica. Orice download sau upload pe site va fi efectuat pe riscul utilizatorului. Fiecare utilizator este individual responsabil pentru orice avariere a propriului computer sau a pierderilor de date rezultate din descarcarea, respectiv incarcarea unor astfel de materiale. Nicio avertizare sau informare, fie ea scrisa sau verbala, obtinuta de la HOTELIASICON.ro sau Site nu creaza nicio obligatie de orice fel. HOTELIASICON.ro nu-si asuma responsabilitatea referitoare la continutul site-ului in ce priveste deplinatatea, corectitudinea, acuratetea, caracterul adecvat, utilitatea, actualitatea, autenticitatea sau seriozitatea informatiei.

Raspunderea HOTELIASICON.ro

Din cauza faptului ca autentificarea utilizatorului pe internet este dificila, HOTELIASICON.ro nu poate si nu doreste sa confirme identitatea fiecarui utilizator ca fiind cea reala. Deoarece nu dorim si nici nu putem sa ne implicam in relatii user-to-user sau sa controlam comportamentul participantilor de pe oricare dintre site-urile HOTELIASICON.ro, in cazul in care veti avea o disputa cu unul sau mai multi utilizatori, HOTELIASICON.ro nu-si asuma responsabilitatea (inclusiv agentii sau angajatii nostri) pentru orice dispute, cereri sau pagube (de fapt sau pe cale de consecinta, directe and indirecte) de orice fel sau natura, cunoscute sau necunoscute, suspectate sau nu, divulgate sau nu, ce-au rezultat din sau au legatura in orice fel cu aceste dispute.

Limitarea raspunderii

Intelegeti si accepti in mod expres faptul ca HOTELIASICON.ro nu poate fi considerat responsabil fata de tine pentru nicio paguba directa, indirecta, accidentala, speciala, cauzala sau data ca exemplu, inclusiv dar fara a se limita la pagube referitoare la pierderde de profit, clientela, utilizarea de date sau alte pierderi (chiar daca HOTELIASICON.ro a fost anterior informata despre eventuala existenta a unor astfel de pierderi) care ar putea rezulta din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza serviciile HOTELIASICON.ro;
 2. accesul neautorizat sau alterarea transmiterilor sau a informatiilor;
 3. declaratii sau comportament al tertilor referitor la serviciile HOTELIASICON.ro;
 4. orice alta situatie referitoare la acest serviciu.

Intelegi, de asemenea, si accepti ca:

 1. sunteti singurul responsabil pentru folosirea acestor servicii. Serviciile sunt oferite „ca atare”.
 2. HOTELIASICON.ro nu garanteaza ca:
  1. serviciile vor fi pe masura cerintelor tale;
  2. serviciile vor fi oferite fara intrerupere, in timp util, sigure sau fara erori;
  3. rezultatele care pot fi obtinute prin utilizarea serviciilor vor fi corecte sau de incredere
  4. orice erori ale software-ului vor fi corectate;
 3. Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciului se face pe propria responsabilitate si risc and esti singurul responsabil pentru orice pagube suferite de calculatorului sau a oricarei pierderi de date rezultate din descarcarea unor astfel de materiale.

Despagubiri

Utilizatorii Site-ului accepta sa despagubeasca, apere si sa protejeze HOTELIASICON.ro si functionarii, directorii, angajatii, contractorii, agentii, licentiatorii, prestatorii de servicii, subcontractorii si furnizorii sai, de si impotriva oricaror si tuturor pierderilor, raspunderilor, cheltuielilor, daunelor si costurilor, inclusiv onorarii avocatiale si cheltuieli de judecata, izvorand sau rezultand din folosirea Site-ului sau a sistemului de suport, aparute ca urmare a actiunii sau inactiunii tale, esti de acord sa fii responsabil pentru orice si toate pierderile, responsabilitatile, cheltuielile, daunele si costurile, inclusiv onorariile avocatiale si cheltuielile de judecata, izvorand sau rezultand din acestea.

HOTELIASICON.Ro isi rezerva dreptul, pe cheltuiala sa, sa-si asume apararea proprie si controlul oricarei probleme, care face obiectul unei despagubiri, si in acest caz utilizatorii Site-ului sunt de acord sa coopereze cu HOTELIASICON.ro in ceea ce priveste pregatirea apararii impotriva unor astfel de pretentii.

Jurisdictie

Utilizarea Site-ului de catre tine si orice diferend izvorand din aceasta utilizare a Site-ului sunt guvernate de legea romana.

Intregul Contract

Acesti Termeni de Utilizare impreuna cu orice politici sau reguli de operare constituie intregul contract dintre HOTELIASICON.ro si Utilizator si inlocuieste orice alta comunicare si propunere anteriora sau prezenta, indiferent ca a fost facuta verbal sau in scris, intre parti cu privire la Site.

Separabilitate

Daca oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare este nelegala, fara valoare sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare.

Procesarea datelor cu caracter personal

Pentru oferirea serviciilor site-ului www.hoteliasicon.ro de inscriere intr-o baza de date in vederea primirii de oferte comerciale sau oportunități de angajare, consimtamantul se poate acorda, de catre persoanele cu o varsta mai mare de 18 ani, electronic pe parcursul inscrierii pe website-ul www.hoteliasicon.ro sau prin transmiterea pe e-mail a formularului de consimtamant completat sau in format fizic prin depunerea lui la sediile grupului HOTELIASICON sau prin transmiterea prin servicii postale la adresa Bulevardul Tudor Vladimirescu, Nr. 45A, parter, et.1, bl. B1, Iași, jud. Iași, România.

Cookie-uri

Acordarea consimtamantului in mod electronic prin intermediul website-ul www.hoteliasicon.ro presupune utilizarea de cookie-uri și alte protocoale de comunicații electronice.

In plus pentru asigurarea functionalitatilor website-ului www.hoteliasicon.ro si pentru statistici de utilizare a site-ului, astfel incat sa putem imbunatati interfata sunt colectate si utilizate de catre HOTELIASICON date prelucrate in cookie-uri, web beacons, jurnale web de tip si sunt compuse din  caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare adresa URL de trimitere, informațiile despre acțiunile întreprinse pe site-urile noastre, datele și orele de vizitare a site-urilor noastre și alte utilizări statistici,  email, parola cont HOTELIASICON, IP, tipologie browser de acces, preferinte de utilizare limba interactiune website.

Un „cookie” este un fișier pe care site-urile îl trimite pe computerul unui vizitator sau pe alt dispozitiv conectat la Internet pentru a identifica în mod unic browserul vizitatorului sau pentru a stoca informații sau setări în browser. Un „beacon web”, de asemenea cunoscut sub numele de etichetă Internet, etichetă pixel sau GIF clar, leagă paginile web la servere web și cookie-urile lor și este folosit pentru a transmite informațiile colectate prin cookie-uri înapoi la un server web. Prin intermediul acestor metode de colectare automată, este posibil să obținem „date clickstream”, care presupun un jurnal al legăturilor și al altui conținut pe care un vizitator dă clic în timp ce navighează pe un site web. Pe măsură ce vizitatorul face clic pe site-ul web, o înregistrare a acțiunii poate fi colectată și stocată mai ales pentru acordarea consimtamantului. Website-ul www.hoteliasicon.ro face legatura intre anumite elemente de date pe care le-am colectat prin mijloace automatizate, cum ar fi informațiile din browser, împreună cu alte informații pe care le-am obținut despre dvs. pentru a ne anunța, de exemplu, dacă persoana fizica a deschis un e-mail care a fost transmis.

Cum sunt folosite Cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa Cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului, ex: setarile volumului pentru video player, viteza de video streaming cu care este compatibil browser-ul
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, ex: softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un Cookie de analiza a modului de utilizare a website-ului HOTELIASICON.ro
 • Cookie-uri de inregistrare, ex: contul de inregistrare si este folosit pentru accesarea serviciilor site-ului si pentru utilizarea zonelor de comunicare cu noi.
 • Cookie-uri pentru publicitate anonime, ex: actiunea de a vizualiza o reclama afisata de noi sau de terti si sunt folosite pentu o mai buna targetare a publicitatii
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate, Cookie-uri anonime ale unor terti pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, cookie-uri asupra carora

HOTELIASICON nu are acces sau influenta.

Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si Reguli de prelucrare  a datelor cu caracter personal, precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Este de retinut ca Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator.

Puteti refuza folosirea Cookie-urilor pe acest site si in acest caz refuzarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face ca anumite functii de pe acest site sa fie impracticabile sau dificil de vizitat si folosit.

De asemenea, puteti sterge Cookie-urile in orice moment prin intermediul setarilor browser-ului folosit.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web).

Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Refuzarea sau dezactivarea Cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale Cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex. prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, Cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza Cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browser-ele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea Cookie-urile.

Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de Cookie pot fi interceptate.

Acest lucru se poate intampla, de exemplu, daca browser-ul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe Cookie implica setari gresite ale Cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browser-ului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browser-ele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri.

Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe Cookies

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul Cookie-urilor:

 • Particularizati-va setarile browser-ului in ceea ce priveste Cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii Cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza Cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browser-ului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browser-ul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza Cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browser-ul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browser-ului sau sa descarce software periculos.

Asigurati-va ca aveti browser-ul mereu actualizat la ultima versiune.

Multe dintre atacurile bazate pe Cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browser-elor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe site-urile de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste Cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browser-ul sa accepte Cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind Cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile Cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile Cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/ unde gasiti mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online.

Pentru informatii despre folosirea cookie-urilor folosite de Google Analytics puteti consulta https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Modalitatile de prelucrare se supun Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal si Regulilor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Netransferabilitate

Daca oricare dintre clauzele mentionate in capitolul „Termenii de Utilizare ” este considerata invalida de legilslatia in vigoare, invaliditatea unei astfel de clauze nu va afecta validitatea celorlalte clauze ale “Termenilor de Utilizare”.

„Termenii de Utilizare” reprezinta un contract intre tine si HOTELIASICON.ro privind utilizarea HOTELIASICON.ro.

Cum sa ne contactati

Intrebarile sau comentariile despre acesti Termeni de Utilizare sau Site pot fi adresate catre hoteliasicon@gmail.com.

 

HOTELIASICON S.R.L.

CUI: RO 1957821
Reg. Com.: J22/1465/1992
IAȘI, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Nr. 45A, parter, et.1, bl. B1
HOTEL IASICON, Punct de lucru LACU ROȘU, jud. HARGHITA
0745 638 581
hoteliasicon@gmail.com

Rezervare

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate.

Cererea a fost inregistrata. Va vom contacta in curand.
Va rugam sa folositi date corecte.
Numarul de telefon este necesar.